Durven = Groeien

  • Space


CONTACT

Kees Mustersstraat 6
2406 LK Alphen a/d Rijn
0172 - 423 737
info@scalacollege.nl
www.scalacollege.nl

  • Vmbo-basis/kader klas 1 en 2
  • vmbo-theoretische leerweg klas 1 en 2
  • havo klas 1 en 2
  • tweetalig klas 1 t/m 3 havo en vwo
  • vwo klas 1 t/m 3

Scala College Nieuwe Sloot

Locatie Kees Mustersstraat van het Scala College wordt ook wel het ‘onderbouwhuis’ genoemd. Leerlingen uit klas 1 en 2 van alle niveaus en 3 tweetalig havo, 3 tweetalig vwo en 3 vwo krijgen er les. Het onderwijs is zo georganiseerd dat leerlingen en docenten over vier teams zijn verdeeld. We hebben een vmbo, havo, vwo en tto team. Ieder team, dat uit ongeveer twintig docenten bestaat, wordt aangestuurd door een teamleider. Zo zorgen we voor echt kleinschalig onderwijs, waardoor je als leerling gekend wordt. Docenten weten wie je bent en als er wat is, kun je altijd bij docenten en zeker je mentorcoach terecht. Korte lijnen dus! Dat vinden we heel belangrijk.

We hebben ons onderwijsconcept vorig jaar aangepast. Dit betekent dat iedere leerling nog intensiever begeleid wordt door een mentorcoach. Ons doel is namelijk een leerling te helpen in het maken van keuzes en daardoor leert meer regie te hebben over zijn eigen leerproces. Als onderbouwleerling kun je kiezen voor regulier of tweetalig onderwijs. Kies je voor regulier onderwijs? Dan maak je ook een keuze voor een van onze highschools of de sportklas. 

Het Scala College sluit daarmee aan bij de behoefte en talenten van leerlingen waardoor ze met meer plezier naar school gaan.

Meer weten? Ga naar www.scalacollege.nl

Vragen? Stel ze gerust
aan onze schoolleiding

Raymond Pet
Directeur
info@scalacollege.nl

Agenda

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren.
Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.